Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας απέκτησε το Biped για το PC (trailer)

Το Biped θα κυκλοφορήσει για το PC μέσω του Steam και του COG στις 27 Μαρτίου 2020 όπως ανακοίνωσαν οι META Publishing και NExT Studios. Το παιχνίδι είναι ένα puzzle platformer όπου οι παίχτες χειρίζονται τα πόδια των δύο ρομπότ με τους δύο μοχλούς, δίνοντας στον παίχτη την δυνατότητα να πετύχει αρκετούς συνδυσμούς, όπως είτε να περπατήσει είτε να κάνει slide. Το παιχνίδι έχει και single-player αλλά και two player co-op.

Το παιχνίδι επίσης έχει ανακοινωθεί για τις κονσόλες, συγκεκριμένα για το PlayStation 4 και το Nintendo Switch. Δεν έχει οριστεί ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας, ωστόσο οι δημιουργοί του τίτλου ανακοίνωσαν πως θα βγεί μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2020, μέσα δηλαδή στην περίοδο Απριλίου-Ιουνίου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*